Vakantie Chios

Vakantie Santorini opties

Santorini is volgens de Griekse inwoners één van de mooiste Griekse eilanden. Hier kunt u de typisch Griekse sfeer ervaren: witte kerkjes met blauwe daken, ezeltjes en pittoreske Griekse dorpjes. Beleef het authentieke Griekenland op z’n best tijdens een heerlijke vakantie op Santorini!

Santorini is een vulkanisch eiland

Santorini is een vulkanisch eiland dat zijn opmerkelijke ‘halve maan’ vorm dankt aan verschillende vulkaanuitbarstingen. Strandliefhebbers kunnen het best een vakantie Santorini boeken aan de oostkant van het eiland, zoals in de plaats Kamari. Doordat het daar vlakker is bevinden zich daar de mooiste zwarte lava stranden. Aan de westkust bevinden zich daarentegen steile rotsen en kliffen, waar u kunt genieten van prachtige uitzichten en een adembenemende zonsondergang. Tijdens uw vakantie op Santorini kunt u ook een aantal leuke tripjes boeken op het eiland, zoals een indrukwekkende dagtocht naar de vulkaan.

Bestemmingen Santorini

Kamari is de populairste badplaats van Santorini met een mooi strand en een gezellig centrum. Hier is het goed toeven en vind je veelzijdige accommodaties. U verveelt zich geen moment in de levendige kustplaats Fira, waar nog een typisch Griekse sfeer heerst.

Vergelijk vakanties Santorini

Wilt u genieten van een fijne vakantie op Santorini? Zoekt u informatie ter voorbereiding, inspiratie of als toevoeging? Ontdek dit immens populaire vakantie-eiland nu! Wij hebben een breed aanbod aan vakanties op Santorini geselecteerd bij zowel grote als unieke aanbieders. Zowel zonvakanties, rondreizen, jongerenreizen, fiets-wandel vakanties als uniek en kleinschalig aanbod. Zo kunt u zelf kijken welke vakantie het beste bij u past. Bekijk het aanbod en overtuig uzelf dat u via De Griekenland Specialist de allerbeste deals kunt sluiten en de meest uitgebreide informatie vindt!