Vakantie Athene

Vakantie Athene opties

In Athene is vakantie vieren één groot cultuurhistorisch feest. De stad zit bomvol oude opgravingen, overblijfselen uit de oudheid, ruïnes en geschiedenis. U kijkt er uw ogen uit. Niet alleen is Athene een topstad voor liefhebbers van historie, ook voor shopliefhebbers heeft de stad veel te bieden. De vele winkels in combinatie met de goede voorzieningen en leuke horecagelegenheden maken een vakantie in Athene een leuke tripje voor het hele gezin!

Kom ogen tekort tijdens uw vakantie in Athene

Athene is een waar openluchtmuseum. Overal waar u loopt komt u overblijfselen uit de oudheid tegen. Er is dan ook genoeg te zien en te doen tijdens uw vakantie in Athene! Bezoek bijvoorbeeld de wereldberoemde Akropolis, de ruïne die symbool staat voor Athene. Ook het Parthenon en het oude Dyonisos zijn twee topattracties die u zeker niet kunt missen. Meer over de geschiedenis van Athene komt u te weten in het Nationaal Archeologisch Museum. Liefhebbers van het oude Griekenland kijken hier hun ogen uit. Ook buiten de bekende attracties om ziet u volop cultuur en historie wanneer u door de straatjes en over de pleintjes van Athene wandelt. Tijdens een vakantie in Athene komt u ogen tekort!

Eten, drinken en uitgaan in Athene

Natuurlijk is er in Athene meer te doen dan alleen cultuur snuiven. De stad is de laatste jaren meegegaan in zijn tijd en heeft vakantiegangers nog veel meer te bieden! Er zijn tal van restaurantjes, waar u de typische Griekse gerechten kunt proeven. De vele winkeltjes bieden urenlang winkelplezier en op de verschillende terrasjes kunt u genieten van een verkoelend drankje. Ook ’s avonds en ’s nachts is er volop leven in de stad. Het uitgaansleven is er gezellig en u kunt tijdens uw vakantie in Athene in de verschillende barretjes, kroegjes en discotheken leuke Griekse nachten beleven!

Vergelijk vakanties Athene

Wilt u genieten van een fijne vakantie in Athene? Zoekt u informatie ter voorbereiding, inspiratie of als toevoeging? Ontdek deze waanzinnige stad! Wij hebben een breed aanbod aan vakanties Athene geselecteerd bij zowel grote als unieke aanbieders. Een breed scala aan accommodaties, vliegtickets, of onderdeel van een rondreis. Zo kunt u zelf kijken welke vakantie het beste bij u past. Bekijk het aanbod en overtuig uzelf dat u via De Griekenland Specialist de allerbeste deals kunt sluiten en de meest uitgebreide informatie vindt!