Vakantie Chios

Vakantie Chios opties

Een bezoek aan Chios betekent een kennismaking met het echte Griekenland! Middeleeuwse dorpen, citrus- en mastiekboomgaarden, gezellige taverna’s en mooie stranden, alles vindt u op Chios!

Waar ligt Chios?

Chios ligt tussen de eilanden Samos en Lesbos vlak voor de Turkse kust. Het is het op vijf na grootste Griekse eiland en is nog niet ontdekt door het massatoerisme ondanks de grootte en alles wat Chios te bieden heeft.

Stranden Chios

De bekendste stranden van Chios zijn Agia Iríni, Karfás, Mávria Vólia met zijn vulkanische zwarte grind, Emborios, Nagós en Sidiroúnda.

Vergelijk vakanties Chios

Wilt u genieten van een fijne vakantie op Chios? Zoekt u informatie ter voorbereiding, inspiratie of als toevoeging? Ontdek dit immens populaire vakantie-eiland nu! Wij hebben een breed aanbod aan vakanties op Chios geselecteerd bij zowel grote als unieke aanbieders. Zowel zonvakanties, rondreizen, jongerenreizen, fiets-wandel vakanties als uniek en kleinschalig aanbod. Zo kunt u zelf kijken welke vakantie het beste bij u past. Bekijk het aanbod en overtuig uzelf dat u via De Griekenland Specialist de allerbeste deals kunt sluiten en de meest uitgebreide informatie vindt!