Vakantie Chios

Vakantie Corfu opties

Een vakantie op Corfu zit vol afwisseling. Dit Griekse eiland ligt voor de westkust van Griekenland en heeft iedere vakantieganger wel wat te bieden. Dankzij de vele regenval in winters is het eiland prachtig groen. Natuurliefhebbers kunnen er dan ook hun hart ophalen. Maar een vakantie in Corfu heeft meer! U vindt ook cultuur op het eiland. Dit in combinatie met de prachtige stranden, heerlijke hotels en leuke stadjes maakt dat een vakantie op Corfu garant staat voor heerlijke ontspanning!

Vakantie Corfu stranden

Bent u op zoek naar rust in uw vakantie op Corfu en wilt u ontspannen op het strand? In Corfu is er een grote variatie aan stranden, variërend van kleine zand- of grindstranden tot kilometerslange gouden stranden, die u vooral aan de westkust vindt. Een aanrader is het prachtige zandstrand bij Agios Gordis, gelegen in een schilderachtige baai. Waar u ook neerstrijkt; u kunt goed tot rust komen tijdens uw vakantie op Corfu!

Corfu is ideaal voor natuurliefhebbers

Zowel per fiets als te voet kunt u al het moois van Corfu gemakkelijk ontdekken. Natuurliefhebbers kijken hun ogen uit: doordat het er in de wintermaanden veel regent, is Corfu het meest groene eiland van Griekenland. Er staan zo’n 4 miljoen olijfbomen, maar u vindt er ook veel citroen- en sinaasappelbomen, platanen, wijnranken en rozenstruiken. Daarnaast biedt Corfu ook veel op het gebied van cultuur: in Corfu-stad kunt u bijvoorbeeld twee vestingen bewonderen die de stad in vroegere tijden tegen de toenmalige vijanden beschermden. Wilt u Corfu ontdekken onder begeleiding? Dan kunt u allerlei excursies boeken om niets van het eiland te hoeven missen!

Vergelijk vakanties Corfu

Wilt u genieten van een fijne vakantie op Corfu? Zoekt u informatie ter voorbereiding, inspiratie of als toevoeging? Ontdek dit immens populaire vakantie-eiland nu! Wij hebben een breed aanbod aan vakanties op Corfu geselecteerd bij zowel grote als unieke aanbieders. Zowel zonvakanties, rondreizen, jongerenreizen, fiets-wandel vakanties als uniek en kleinschalig aanbod. Zo kunt u zelf kijken welke vakantie het beste bij u past. Bekijk het aanbod en overtuig uzelf dat u via De Griekenland Specialist de allerbeste deals kunt sluiten en de meest uitgebreide informatie vindt!