Vakantie Rhodos

Vakantie Rhodos opties

Een vakantie Rhodos heeft alle ingrediënten voor een heerlijke zonvakantie in huis. Het eiland heeft veel te bieden, voor alle leeftijden en op heel veel fronten! Zelfs de meest verwende vakantieganger komt aan zijn trekken tijdens een vakantie op Rhodos. Bekijk snel de mogelijkheden!

Verblijf in één van de vele verschillende hotels

Een vakantie op Rhodos is niet alleen populair, het is zelfs één van de meest bezochte bestemmingen in Griekenland. De Griekenland Specialist toont vele verschillende soorten hotels in de aanbieding op Rhodos, voor voordelige prijzen! Bekijk en vergelijk aanbod en boek uw droomvakantie naar plaatsen als Faliraki, Trianda of Rhodos-stad!

Vakantie op Rhodos

Uw vakantie op Rhodos speelt zich af op één van de meest oostelijk gelegen eilanden van Griekenland. Het eiland maakt deel uit van de eilandengroep Dodekanesos in de Zuid Egeïsche Zee. Naast de vele zonuren heeft Rhodos nog veel meer te bieden. Zo heeft het eiland vooral aan de oostkust mooie zandstranden, waar u kunt bijkomen van een hectisch jaar, of gewoon lekker kunt ontspannen en genieten van zon, zee en strand.

Bezienswaardigheden Rhodos

Daarnaast is er ook veel te zien op het gebied van cultuur en geschiedenis. Enkele culturele hoogtepunten zijn de vlindervallei of een excursie naar Lindos, een pittoresk dorpje met schilderachtig witte bebouwing. Ten slotte kunt u tijdens uw vakantie op Rhodos eropuit trekken om het bergachtige binnenland, dat bedekt is met groene pijnboombossen en vruchtbare valleien, te verkennen.