vakantie Faliraki

Vakantie Faliraki

Uw vakantie op Rhodos viert u in het grootste toeristenplaatsje van het eiland: Faliraki! Het toeristenoord is perfect ingespeeld op alle vakantiegangers die een fijne vakantie in Faliraki doorbrengen. U kunt zich er dan ook prima vermaken op het strand en in de vele winkels, restaurantjes, bars en op de terrassen. Heeft u zin in een vakantie vol zon, zee, strand en alle voorzieningen dichtbij? Ontdek dan de vakanties in Faliraki!

Faliraki! Een populair vakantieoord vol mogelijkheden

Een vakantie in Faliraki is populair. Jaarlijks bezoeken vele vakantiegangers dit stadje aan de oostkust van Rhodos. De trekpleister van de badplaats zijn vooral de prachtige strandjes waar u, naast lekker ontspannen, veel watersporten kunt beoefenen. Voor jongeren is een vakantie in Faliraki leuk door de uitgebreide mogelijkheden in het uitgaansleven. Faliraki wordt dan ook vaak het Chersonissos van Rhodos genoemd!

Uitgaan Faliraki

In Faliraki zijn er twee gezellige uitgaansstraten waar je kan doorgaan (met feesten) tot in de vroege uurtjes. In Clubstreet en Barstreet (De namen zeggen het al) kom je niks tekort en zijn er leuke uitgaansgelegenheden en barretjes te vinden voor jong en oud!

Faliraki: Meer dan alleen strand!

Ook voor cultuurliefhebbers is Faliraki een leuke vakantiebestemming. Deze oude Griekse badplaats biedt namelijk meer dan alleen stranden, horeca en uitgaansgelegenheden. U kunt er bijvoorbeeld de historische Akropolis Sarantapichu bezichtigen, of de Grot van Kalamonia. Ook worden er vanuit Faliraki verschillende excursies georganiseerd naar andere delen van Rhodos, zodat ook uw ogen niets tekort zullen komen tijdens een vakantie in Faliraki!

Via de Griekenland Specialist op vakantie naar Faliraki

Uw vakantie in Faliraki kan hier beginnen. Naast bezienswaardigheden, cultuur en activiteiten tonen wij de beste en mooiste accommodaties met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Bekijk ons geselecteerde vakantie Faliraki aanbod online.